24H Fitness
Fitness 24 uur per dag

Veel gestelde vragen

  • Probeer zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren. Als je 1 toestel tussen je buurman vrijlaat dan voldoe je aan deze regel. 
  • Reservering is niet nodig aangezien we onder de 100 aanwezige leden in onze ruimte blijven.
  • Het afgeschreven bedrag op mijn bankrekening is hoger dan het bedrag van mijn abonnement : Dit is mogelijk als je je net hebt ingeschreven dan zit hier inschrijfgeld bij en het restant van de eerste 4-wekenperiode en eventueel de nieuwe 4-wekenperiode. De datums waarop de afschrijving betrekking heeft staan bij de omschrijving op het bankafschrift.
  • Is er een prijsverhoging geweest per 1 februari 2019? In verband met de btw verhoging en de gestegen kosten in de fitnessbranche zijn de abonnementen voor het eerst verhoogd sinds de oprichting in augustus 2015.
  • Mag ik mijn afschrijvingen storneren tijdens de duur van mijn abonnement? Nee dit mag niet, dit is contractbreuk waardoor extra kosten in rekening worden gebracht. Je dient eerst je abonnementsduur te benutten en na de duur van je abonnement is dit maandelijks opzegbaar via deze website onder : Uitschrijven
  • Er wordt weer afgeschreven na een jaar? Als je niet hebt opgezegd is dit juist want je abonnement loopt hierna automatisch door. Hierna is het wel maandelijks opzegbaar via deze website onder : Uitschrijven.
  • Wat moet ik doen als er geen saldo op mijn bankrekening staat? Dan dien je zelf het bedrag over te maken naar ons bankrekeningnummer welke op je inschrijfformulier staat of waarmee we incasseren elke 4-weken ( dit zie je op je bankafschrift ). Je kan ook langsgaan om te betalen. Vergeet bij het overschrijven niet je lidnummer te vermelden ( dit zie je ook op je bankafschrift bij de omschrijvingen van onze 4-wekelijkse afschrijvingen )
  • Kan ik elke 4-weken komen betalen? Dit kan echter dien je wel altijd je bankrekeningnummer op te geven en dien je voor de incassoronde te betalen.
  • Ik heb me ingeschreven maar heb me later bedacht, kan ik dit stopzetten? Alleen als je de aanvulling maandelijks opzegbaar hebt aangekruist kan je maandelijks opzeggen, anders kan dit pas maandelijks na je contractduur.
  • Je hebt je uitgeschreven maar nog geen bevestiging ontvangen. Je uitschrijving wordt verwerkt per eerstvolgende contractsvervaldatum, indien dit reeds vervallen is na een maand vanaf vandaag. Blijf wel betalen ( niet betalen is contractbreuk ) om gerechtskosten te voorkomen! Het duurt ongeveer 2 tot 3 weken voordat je een bevestiging krijgt met de einddatum ( dit zoeken wij voor u op )